În 14 noiembrie sunteți invitați la o vânătoare de comori specială, indiciile venind din filme horror. O celebrare (cu amânare) a sărbătorii de Halloween.

Pentru că Halloween-ul poate însemna și altceva decât sculptat de dovleci, Interact Club Baia Mare vă invită la o vânătoare de comori specială. ”Echipe formate din câte cinci persoane vor străbate orașul, ghidate de indicii din diferite filme horror populare, rezolvând ghicitori și puzzle-uri și adunând puncte care la final vor desemna echipa câștigătoare”, anunță organizatorii.

Dacă ai minim 14 ani, vrei să te distrezi și să câstigi premii interesante, adună-ți prietenii și înscrieți-vă în vânătoarea de comori. Pentru înscriere completați aici formularul până în 13 noiembrie.

Taxa de participare este sub forma unei donații minime de 10 lei/persoană, bani care vor fi orietați spre o cauză umanitară, precizează Interact Club Baia Mare.

Vânătoarea este anunțată pentru 14 noiembrie, ora 13.00, în Parcul ”Regina Maria” din Baia Mare. Echipele vor începe, însă, traseul din puncte diferite și la ore diferite.

Respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 sunt obligatorii (purtarea măștii și mănușilor și respectarea regulilor de distanțare socială)!

Sursă informații și foto: Interact Club Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.