”Muzicanții din Bremen”

”Muzicanții din Bremen”, o dramatizare de Ciprian Huțanu după Frații Grimm, este oferta Teatrului Municipal Baia Mare – Secția Păpuși pentru sâmbătă, 25 ianuarie, începând cu ora 11.00.

”La nivel de text și de abordare regizorală, am supradimensionat propunerea făcută de Frații Grimm în <<Muzicanții din Bremen>>, atât din punct de vedere plastic, cât și din punct de vedere al jocului scenic. Am trimis povestea celor patru animale într-o dimensiune universală, ca pildă pentru oameni de tot felul și de orice vârstă. Am dorit să împletesc întâmplarea banală cu metafora specifică teatrului de animație, concretul cotidian cu fantasticul”, explică regizorul Ciprian Huțanu.

Din distribuție fac parte Camelia Strat, Ruxandra Lăzărescu, Liliana Voș, Irina Oțoiu, Claudia Revan. Scenografia este semnată Costache Gavril Siriteanu. Regie tehnică: Sule Zsolt. Lumini: Liviu Goron. Mașiniști: Mihai Ciceu, Dorin Dumitrean.

Spectacolul durează 60 de minute și este recomandat copiilor cu vârste peste 3 ani.
Preț bilet: 5 lei. Biletele se pot cumpăra de la sala Teatrului de Păpuși, înainte de începerea spectacolului sau pot fi rezervate telefonic (0730 270 926). (G.D.)

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.