Opera Națională București transmite în cadrul Seri de Operă Online spectacolele ”Faust” de Charles Gounod, ”Don Carlo”, ”Trubadurul” (Il Trovatore) de Giuseppe Verdi, ”Lacul lebedelor” de Piotr Ilici Ceaikovski și episodul dedicat spectacolului ”Frumoasa din Pădurea Adormită” de P.I. Ceaikovski din cadrul seriei de documentare intiutulată ”Vocile Operei” realizate de către Digi World.

Luni, 25 mai, de la ora 18:30, veți putea urmări înregistrarea spectacolului ”Faust” de Charles Gounod, în regia lui Alexandru Tocilescu, eveniment din 17 ianuarie 2019.

Marți, 26 mai, începând cu ora 18:30, va fi transmis spectacolul ”Don Carlo” de Giuseppe Verdi, în regia, decorul, costumele și luminile lui Mario De Carlo, eveniment din 29 februarie 2020.

Miercuri, 27 mai, va avea loc transmisia episodului dedicat spectacolului ”Frumoasa din Pădurea Adormită” de P.I. Ceaikovski din cadrul seriei de documentare intiutulată ”Vocile Operei” realizată de către Digi World. De la ora 18.30.

Joi, 28 mai, va fi difuzat online spectacolul ”Trubadurul” (Il Trovatore) de Giuseppe Verdi, în regia lui Mario De Carlo, eveniment din 23 iunie 2020. Ora de începere: 18.30.

De la aceeași oră, duminică, 31 mai, Opera Națională București, în parteneriat cu Administrația Prezidențială și cu Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, dedică spectacolul de balet ”Lacul lebedelor” de Piotr Ilici Ceaikovski românilor aflați departe de țară.

Înregistrările vor fi disponibile pe pagina oficială de Facebook a instituției, cât și pe site-ul operei, fiind accesibile publicului pe durata difuzării spectacolului.

Sursă informații și foto: Opera Națională București

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.