Asociația Energia Mișcării organizează a treia ediție a aventurii ”Găsește-l pe Moș Crăciun în inima naturii, Codrul”. În 17 decembrie, de la ora 14.00. Locul de întâlnire este Parcul ”Regina Maria” din Baia Mare, la ciuperca de lemn. Pot participa copii și adulți.

”Ce va trebui să faceți? Să parcurgeți traseul cu obstacole al lui Moș Crăciun, care vă va aștepta în minunatul loc de belvedere Piatra Virgină. Ajutoarele lui Moș Crăciun vor fi în toată pădurea, spiridușii vă vor da indicii despre ce trebuie să faceți și vă vor ghida cu atenție până veți ajunge la el în siguranță”, menționează organizatorii. Aventura va dura între 90 și 180 de minute.

”Ce vei câștiga dacă vei participa? Multe zâmbete, prieteni noi, timp de calitate petrecut alături de oameni luminoși, multă energie pozitivă, antrenarea, oxigenarea și energizarea întregului corp și a minții, deconectarea de la mediul cotidian și conectarea cu natura, iar în final, desigur, surprize de la Moș Crăciun”, precizează sursa citată.

Locurile sunt limitate, confirmarea prezenței trebuie făcută până în 19 noiembrie. Fie telefonic (0728-309191, Remus), fie prin mesaj privat pe pagina Facebook / Asociația Energia Mișcării.

Alte detalii, aici.

Sursă foto: Asociația Energia Mișcării

Credențul Ancuței

CITEȘTE ȘI:
Târgul Darurilor de Crăciun – o nouă ediție, aceeași emoție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.