Duminică, 6 decembrie, de la ora 19.00, Fundația Culturală Euroart vă invită la ”Cerul din inimi”, ultimul concert organizat în 2020.

Concertul cameral de iarnă ”Cerul din inimi” va fi susținut de Cvartetul Euroart (Marius Lengel – vioara I, Tudor Raț – vioara II, Mihai Corlan – violă, Dan Cătună – violoncel), de soliștii Andrei Petruș (tenor), Sara Mihali (soprană), Titus Pop (bariton) și prezentat de Ana-Maria Botișan.

”V-am pregătit un concert cameral de iarnă prin care fundația sprijină tinerii în vederea participării active la viața culturală a municipiului Baia Mare. Soliștii concertului sunt foști elevi ai Colegiului de Arte, actuali studenți ai Academiei de Muzică «Gh. Dima» din Cluj Napoca, care au revenit pe scena orașului lor natal, special pentru acest concert”, anunță organizatorii de la Fundația Culturală Euroart.

Concertul are loc în Biserica româno-catolică ”Sfânta Treime” din Baia Mare și va fi transmis live duminică, 6 decembrie, de la ora 19.00, pe pagina de Facebook a fundației.

”Sperăm ca muzica să vă meargă direct în inimi și să vă aducă bucurie în pragul sărbătorilor de iarnă”, este mesajul celor de la Fundația Culturală Euroart.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Fundația Culturală Euroart

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.