FestivALU’ Lavandei din Șomcuta Mare vă propune mâine seară concertul susținut de Florin Chilian. Un decor idilic care vă va predispune la visare și un recital care vă va merge direct la inimă. Trebuie să recunoașteți, combinația poartă cu sine o doză aproape ilegal de profundă de romantism.

Și indiferent că vă veți lăsa purtați de valuri de nostalgie pe acordurile melodiei ”Chiar dacă”, că veți suspina mai ascuns sau mai sonor ascultând ”Atât de frumoasă” sau că veți fredona (a câta oară?!) ”Zece”, seara promite să devină una memorabilă. ”Vineri, începând cu 8 seara, ne revedem în valul de lavandă pentru a crea amintiri”, spune Florin Chilian. Recitalul este programat mâine seară, începând cu ora 20.00, dar sunteți bineveniți în lanul mov încă de la ora 16.00.

A treia ediție din FestivALU’ Lavandei a început în 24 iunie și se încheie în 2 iulie. ”Te așteptăm în lanul nostru în perioada cea mai frumoasă din an, când câmpul este mov și frumos de nedescris, intr-o atmosfera cu totul și cu totul specială”, aceasta este invitația organizatorilor.

Biletele se pot achiziționa online aici sau la intrare.

CITEȘTE ȘI:
La Șomcuta Mare, 9 zile de FestivALU’ Lavandei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.