Alina Manole, fata cu ”Luna Pătrată”, lansează – ”fix în seara asta” – un nou material discografic, pentru prima dată sub formă de vinil!

În surprinzătorul an 2020, Alina Manole și colegii ei de scenă – Raul Kusak, Adi Tetrade și Dan Nicolau -, s-au reunit în studio pentru un concert fără public. Ceea ce s-a vrut a fi inițial o întâlnire intimă muzicală s-a transformat într-un gând mai amplu și, cu ajutorul unui sprijin neașteptat, în primul vinil din universul ”Lunii Pătrate”.

”Am cântat împreună cu prietenii mei cu emoții pe care nu le știusem până atunci, cu temeri, cu bucurie, cu poftă, pe alocuri cu lacrimi (cine oare?!). Am cântat pentru a umple unul dintre golurile lăsate de absența interacțiunii cu cei care ne ascultă. Am înregistrat întâlnirea pentru că trebuia să rămână cumva dovada unei energii la care nu știam, până în contextul dat, că avem acces. Am cântat cu bucuria muzicii și a muncii”, scrie Alina Manole despre concertul fără public.

Titlul vinilului e simplu: Live Session 2020. Piesele imprimate, cu excepția uneia, sunt hiturile clasice ale artistei care se vor auzi pentru prima dată așa cum sunt ele cântate live de ani buni: ”Luna Pătrată”, ”Cutia Pandorei”, ”Adevărul”, ”Fix în seara asta”, ”Căsătorie în stil italian” etc. ”Vorbim de o mai mare lejeritate de expresie muzicală a tuturor celor de pe scenă, cu un plin de solo-uri și – pe alocuri – de cuvinte sau râsete”, se arată în prezentarea evenimentului. Excepția se numește ”Să ne prefacem” și este o compoziție nouă, lucrată pentru prima dată în formulă extinsă în 2020.

”Numărul exemplarelor imprimate este mic, făcând din vinilul Alinei un produs rar, pentru colecționari și cunoscători, dar pentru ca surpriza ei muzicală să aibă o formă completă și să poată fi ascultată oriunde, vinilul este însoțit de un cadou, CD-ul clasic. CD-ul nu va fi distribuit separat”, precizează sursa citată.

Lansarea oficială are loc diseară, de la ora 20.00, în mediul online, inclusiv pe pagina oficială facebook.com/AlinaManoleOficial.

LIVE SESSION 2020 – Vinil + CD. Material înregistrat în studioul Real Sound and Vision, București. Producător Alina Manole și LUNA PR & EVENTS.

Mai multe vești despre acest proiect vor fi disponibile și pe site-ul artistei.

Sursă informații și foto: Facebook / Alina Manole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.