În această seară, de la ora 21, la TVR 1 puteți urmări filmul românesc „Nunţi, botezuri, înmormântări”. O producție lansată toamna trecută, care a înregistrat un mare succes în cinematografe. Este ultimul film al lui Adrian Lustig și este difuzat in memoriam.

Adrian Lustig a semnat scenariul unor filme de succes în cinematografia românească contemporană. „Nunta mută“ (2008), „Minte-mă frumos“ (2012), continuat cu „Minte-mă frumos în Centrul Vechi (2016), „Funeralii fericite“ (2013), „O poveste de dragoste, Lindenfeld“ (2014) sau „Luca” (2020) sunt câteva dintre titlurile care i-au adus recunoaştere şi aprecieri.

”Succesul înregistrat în cinematografe de producţia pentru care Adrian Lustig a facut echipă cu fiul său, regizorul Alexandru Lustig, demonstrează, încă o dată, apetitul românilor pentru povești veritabile şi pentru umorul autohton. Comicul de situaţie, de limbaj şi inclusiv numele personajelor (poliţista Mieluţa, preotul Mântuială sau domnul Bărbat) fac din „Nunţi, botezuri, înmormântări” o comedie îndrăzneaţă, care te ţine în faţa micului ecran” – se arată în prezentarea filmului, pe site-ul televiziunii naționale.

Sursă informații și foto: TVR

CITEȘTE ȘI: Casa Stan Ioan Pătrunjel din Săpânța intră în circuitul de vizitare al Muzeului Satului…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.