Festivalul ”WonderPuck”, ediția 2020 - credit Nicu Cherciu

E clar: copii de toate vârstele, Cluj-Napoca este locul unde vă doriți să fiți în acest final de săptămână! De ce? Simplu: are loc Festivalul Stradal ”WonderPuck”. Adică ”patru zile pline de magia teatrului nemaivăzut”.

Festivalul Stradal ”WonderPuck” este gândit ca ”o formă de celebrare a inocenței și bucuriei”, se arată pe pagina evenimentului.

Festivalul ”WonderPuck”, ediția 2020 – credit Nicu Cherciu

În Bonțida (9 septembrie) și Cluj-Napoca (10-12 septembrie) urmează patru zile pline de magie. Evenimente de teatru de păpuși și de bâlci, instalații, proiecții, statui vivante, păpuși gigant, expoziții, concerte, toate într-o combinație irezistibilă, menită să stârnească zâmbete și să aducă bucurie.

Cu mic, cu mare, sunteți toți poftiți la ”WonderPuck”. Festivalul internațional stradal pentru copii și familie ajunge în acest an la a cincea ediție. ”Patru zile pline de magia teatrului nemaivăzut” – asta promit organizatorii. Evenimentele se vor derula în cinci locuri (la Castelul Bánffy de la Bonțida, respectiv în Cluj-Napoca în Piața Unirii, Muzeul de Artă, Muzeul Etnografic al Transilvaniei și Teatrul Magic Puppet). Spectacole din șase țări: Italia, Germania, Turcia, Ungaria, Republica Moldova, România.

Festivalul ”WonderPuck”, ediția 2020 – credit Nicu Cherciu

Accesul la toate spectacolele și activitățile este gratuit.

Festivalul Stradal ”WonderPuck” este organizat de către Teatrul de Păpuși ”Puck”, Asociația ESUA și LIONS International, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, al Consiliului Județean Cluj și al Administrației Fondului Cultural Național.

🎭 Programul complet și toate detaliile sunt disponibile aici.

Sursă informații: WonderPuck. Sursă foto: Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca (credit foto – Nicu Cherciu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.