Duminică, 8 august, Retromobil Club România vă invită pe platoul din fața Cinematografului Mara din Sighetu Marmației, la o expoziție de vehicule fabricate exclusiv în România.

Este vorba despre un eveniment în cadrul căruia vor fi expuse 50 dintre cele mai frumoase vehicule fabricate în România, atestate vehicul istoric.

”Vizitatorii vor avea ocazia să descopere varianta identică recent construită a primului automobil cu profil aerodinamic avansat din lume cu roțile integrate în caroserie, al cărui constructor este inginerul mecanic român Aurel Persu. Originalul se găseşte la Muzeul Tehnic «Dimitrie Leonida» din Bucureşti”, se arată în anunțul Primăriei Sighetu Marmației.

Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 10:30 – 14:00, sub egida ”Fabricat în România”.

Pentru desfășurarea evenimentului, vor exista câteva măsuri de restricționare a circulației în zonă. Astfel, în 8 august, în intervalul orar 09:00 – 14:00, circulația autovehiculelor va fi închisă de la intersecția străzii Basarabiei cu strada Traian, până la intersecția străzii Plevnei cu strada 22 Decembrie 1989, precizează reprezentanții Primăriei Sighetu Marmației.

Sursă informații și foto: Primăria Sighetu Marmației

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.