Dacă aveți drum prin Cluj-Napoca și sunteți dornici să fiți impresionați, vă îndemnăm să poposiți la Muzeul de Artă, acolo unde puteți vizita cea mai importantă expoziție de fotojurnalism la nivel global, “World Press Photo”.

Evenimentul din Cluj-Napoca este organizat de Eidos Foundation și face parte din expoziția anuală internațională “World Press Photo”, itinerată în întreaga lume, fiind montată în peste 100 de spații din peste 45 de țări și vizitată de peste 4,5 milioane de oameni la fiecare ediție. Expoziția va fi itinerată şi în acest an la Cluj-Napoca, Timişoara şi București cu ajutorul TNT Express România.

4.282 de fotografi din 125 de țări au înscris anul acesta la “World Press Photo” 73.996 de fotografii. Dintre aceștia, doar 44 de fotografi au ajuns în selecția finală a juriului.

Expoziția “World Press Photo” va putea fi vizitată până în 6 august, de miercuri până duminică inclusiv, în intervalul orar 10:00-17:00. Ultimul bilet de intrare va fi emis la ora 16:30.

Publicul vizitator este rugat insistent să sprijine eforturile de a limita răspândirea şi contractarea virusului SARS-CoV-2, prin respectarea strictă a regulilor obligatorii de igienă personală, distanţare fizică şi acces în muzeu.

Pentru actualizări permanente sunteți invitați să urmăriți pagina de Facebook a expoziției.

Sursă informații și foto: World Press Photo Exhibition Romania‎

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.