Avem agenda evenimentelor culturale din săptămâna 12 – 17 februarie care vor avea loc la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” din Baia Mare. Astfel, joi, 15 februarie, între orele 13.30-15.00, în Sala de conferințe vom avea un eveniment inedit.

Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” în colaborare cu Cabinetul Individual de Psihologie Fux Lorena organizează atelierul „Autocompasiunea – o cale spre acceptarea de sine”.

Între orele 15.00-17.00, dar de data aceasta în Salonul Artelor Asociația ASSOC în colaborare cu Serviciul Împrumut carte pentru copii și tineret organizează un atelier de teatru senzorial – labirint – ediția Harry Potter. Evenimentul multisenzorial a fost pregătit în detaliu de voluntarii Erasmus români și străini din cadrul ASSOC și este destinat fanilor seriei Harry Potter din Baia Mare, dar și celor care doresc să participe la un spectacol interactiv de Teatru Senzorial Labirint(TSL). Participanții vor fi ghidați într-o călătorie magică care le va stimula simțurile și imaginația. Tot cu această ocazie, aceștia vor putea răsfoi cărțile din expoziția Harry Potter, pregătită de bibliotecarele Secției pentru copii a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu”.

Vineri, 16 februarie
orele 13.00-15.00, Sala de conferințe
Clubul Local de Ciobănesc German Baia Mare în colaborare cu Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” organizează seminarul de conștientizare situațională „100 de minute de acțiune în cuvinte”.
Prezintă: Samir Pop, prim vicepreședinte CLCG Baia Mare.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.