În această seară aflăm dacă piesa „Llamame” va merge în finală. WRS, reprezentantul României la Eurovision, concurează în a doua semifinală, care se va putea vedea pe TVR 1 de la ora 22.

„În sfârşit, a sosit momentul pe care îl aştept din ziua în care m-am înscris în selecţia naţională. Este un vis devenit realitate. Sunt pregătit să dau totul pe scenă, pentru țara mea și pentru sutele de milioane de oameni care vor urmări show-ul României. Am muncit enorm și abia aștept să trăiesc acest moment alături de publicul din sală și din fața ecranelor. Hai România!”, a declarat WRS.

România intră astăzi în a doua parte din cea de-a doua semifinală, alături de Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia și Irlanda. WRS va avea pozitia cu numărul 13 în ordinea de intrare în concurs.

Publicul din ţările repartizate în a doua semifinală şi cei din Spania, Marea Britanie şi Germania decide, alături de juriile de specialitate, cine va merge în finală. În această seară, fanii (cu excepția celor care locuiesc în România) vor putea vota ”Llamame”  până la de 20 de ori de pe același număr de telefon sau prin aplicația de pe site-ul oficial al concursului: www.eurovision.tv.

Emoţiile vor creşte la finalul show-ului, când prezentatorii vor anunţa cei zece câştigători ai serii, artiştii care vor merge în finala din 14 mai.

Sursă informații și foto: tvr.ro

CITEȘTE ȘI: România va fi reprezentată la Eurovision de WRS, cu piesa „Llamame”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.