Eugenia Bulat, membră a Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova și România, lansează mâine în Baia Mare cartea „Călărașii și Renașterea Națională”. Volum de mărturii, evocări și imagini apărut în 2021 la Editura Unu din Chișinău.

Eugenia Bulat este poetă și publicistă. Director fondator al Revistei literare „Clipa” (alias, „Clipa siderală”). A câștigat în 2018 Premiul Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova la secțiunea Poezie pentru volumul ”Piatra de Ca’ Vendramin. Dialogurile străinei cu vechiul său prieten Alter. Al treilea jurnal al unui evadat din Est” (Editura Junimea, Iași, 2017). În 2010 a primit Premiul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni pentru promovarea literaturii române în Italia.

Lansarea volumului „Călărașii și Renașterea Națională” are loc începând cu ora 13.00, la Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” din Baia Mare. Prezintă dr. Viorel Ciubotă, istoric. Moderator, dr. Teodor Ardelean – director al Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu”.

Sursă informații și foto: Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” Baia Mare, Editura Unu

CITEȘTE ȘI:
Spectacolul ”Urșii polari”, proiect realizat de Teatrul Municipal Baia Mare în parteneriat cu Climate Change Theatre Action

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.