UBU în concert

”Avem de făcut o confesiune: NE ESTE FOARTE DOR DE VOI!” – așa începe postarea făcută de reprezentanții Teatrului Național Cluj-Napoca pe contul oficial de Facebook. ”Și pentru că știm cum să diminuăm distanța dintre noi, o vom face numaidecât. Începând de sâmbătă, 21 martie, veți putea merge la teatru… din fotoliul preferat!”, se mai arată în anunț.

Nu trebuie decât să te instalezi confortabil și să intri aici, să apeși butonul play și să crești volumul. ”Vom difuza spectacolele voastre preferate, mai vechi și mai noi”, vin cu vestea bună cei de la Teatrul Național Cluj-Napoca.

Programul lunii martie

Sâmbătă, 21 martie, ora 19:00 – CHIRITZA ÎN CONCERT
Duminică, 22 martie, ora 19:00 – FLORENȚA SUNT EU
Marți, 24 martie, ora 19:00 – INSULA
Joi, 26 martie, ora 19:00 – OST (ORGANIC SOUND TWIST)
Sâmbătă, 28 martie, ora 19:00 – SINGUR PRINTRE MÂRLANI
Duminică, 29 martie, ora 19:00 – ŠVEJK ÎN CONCERT
Marți, 31 martie, ora 19:00 – UBU ÎN CONCERT

Mai mult decât atât, sunteți invitați să urmăriți pagina de Facebook a teatrului, unde se pregătește o serie de postări speciale dedicate Zilei Mondiale a Teatrului (27 martie).
”Acest spațiu virtual va găzdui o avanpremieră a Zilei Porților Deschise, eveniment pe care Teatrul Național din Cluj-Napoca îl organizează anual pe 27 martie și care anul acesta va fi reprogramat pentru o dată ulterioară”, informează cei de la Teatrul Național Cluj-Napoca.

”Așadar, nu uitați:
✅ Fiecare spectacol va fi disponibil 23 de ore de la ora la care acesta este programat.
✅ Intrarea în „sala de spectacol” este liberă, iar consumul prăjiturilor făcute acasă este permis pe toată durata reprezentației.
✅ Vă sugerăm să vă păstrați telefoanele pe profilul silențios, pentru a nu vitregi magia poveștii.”

Sursă informații și foto: Teatrul Național Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.