Începând de azi are loc o ediție specială a festivalului ”Șotron” – eveniment organizat de Muzeul Național al Literaturii Române Iași și Asociația ”Patrimoniu pentru comunitate”.

”Anul acesta, festivalul copilăriei se transformă într-un hub online, oferind copiilor și părinților acces gratuit la diverse resurse educaționale, distractive și interactive”, anunță reprezentanții Muzeului Național al Literaturii Române.

Astfel, cu ajutorul și implicarea partenerilor, cadoul Muzeului Național al Literaturii Române Iași cu ocazia Zilei Copilului va consta în publicarea, timp de trei zile, a numeroase recomandări de lectură din partea scriitorilor români, tutoriale practice, rețete pentru cei mici, înregistrări surpriză, mesaje speciale din partea muzeografilor din muzeele literare ieșene etc. În plus, clubul de lectură pentru copii și adolescenți se va reuni într-o ediție specială, online, dedicată zilei de 1 iunie. Atât înainte, cât și în timpul festivalului, vor avea loc concursuri interactive cu premii constând în cărți, jocuri și jucării.

”Continuăm tradiția de a pune la dispoziția copiilor și părinților un maraton de activități cultural-educative desfășurate într-o atmosferă relaxată și plină de surprize. Anul acesta, mai presus de toate este siguranța, așa că ne mutăm online și vă oferim cadouri sănătoase, cu promisiunea unei întâlniri ulterioare de neuitat”, a declarat coordonatoarea proiectului – Georgiana Leșu.

Informațiile și concursurile pot fi urmărite pe site-ul festivalului, precum și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sursă informații și foto: Muzeul Național al Literaturii Române Iași

CITEȘTE ȘI:
Acces gratuit pentru copii la Muzeul Satului de 1 iunie
De 1 iunie se lansează Știrile… Țăndărică!
1 iunie cu spectacole de poveste la Teatrul ”Ion Creangă”
”Coloravirus” de 1 iunie la Teatrul Gong
1 Zurli E! – Maraton la Telefon

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.