În 24 și 25 iunie sunteți invitați acasă la FAIN. Brandul de cosmetice naturale 100% născut în 2012 în inima Maramureșului. Ileana și Ionuț Horoba-Danci deschid porțile atelierului care s-a mutat de trei ani în Sălaj. Lăsându-vă să descoperiți cât de fain e acasă la FAIN!

Ileana și Ionuț
”Am plecat la drum din inima Maramureșului”

În 2012 se năștea povestea FAIN. ”Am plecat la drum din inima Maramureșului. Aici am început să potrivim uleiuri și unturi vegetale, sucuri din legume și fructe, infuzii din plante medicinale sau uleiuri esențiale pentru produse de îngrijire și regenerare a pielii. Curiozitatea ne-a făcut din ce în ce mai avizi și astfel am creat rețete care îmbrățișează, mângâie și alină pielea întregii familii, de la cei mici până la cei mai înțelepți membri ai săi. Setea de frumos a fost potolită abia după ce am descoperit poțiuni magice pentru fiecare tip de piele, fie ea sensibilă ori ostenită de timp și vreme”, descriu începuturile Ileana și Ionuț Horoba-Danci.

”Un brand în care noi am investit suflet, pasiune şi ştiinţă”

De atunci, FAIN a crescut încet și sigur de la an la an, de la produs la produs, câștigând noi și noi adepți. Săpunuri, șampoane solide, creme, uleiuri de masaj sau pentru barbă, balsamuri de buze, paste de dinți și altele de trebuință găsiți în prăvălia FAIN. Undeva peste 35 de produse cosmetice 100% naturale. ”FAIN a devenit un brand în care imaginea este complementară unui produs de calitate, un brand în care noi am investit suflet, pasiune şi ştiinţă”, se arată pe site-ul Fain.

De la ingrediente la ambalaj, de la arome la denumiri, totul este ales cu grijă. Fiecare produs este făurit cu dragoste și respect în atelierul care, între timp, s-a mutat în județul Sălaj. Toate produsele sunt realizate în loturi mici. Fiecare este împachetat manual.

Atelierul FAIN
Două  zile de sărbătoare pentru 11 ani FAINi

În 24 și 25 iunie vor fi sărbătoriți cei 11 ani de FAIN, din care ultimii trei la Poarta Sălajului. ”Un loc pe sufletul nostru, situat în mijlocul unei imense poieni, plină cu flori de leac şi străjuită de cea mai frumoasă pădure de stejar. Suntem recunoscători şi vrem musai să împărtăşim asta cu voi. Bucuria şi împlinirea noastră, adică. De aceea, în semn de mulţumire pentru că ne sunteţi alături de atâta vreme, sau pentru că vă doriţi să ne cunoaşteti, vă invităm să trăim împreună un moment de drag şi sărbătoare”, scriu Ileana și Ionuț Horoba Danci.

Veți putea vizita atelierul în care se inventează și se creează cu atâta drag și migală cosmeticele naturale 100%. Din colecția Muzeului Județean Satu Mare, expoziția de fotografii ”Rădăcini străbune”, purtând semnătura Ioniță G. Andron, poposește și ea acasă la FAIN. Curator, Măriuca Verdeș. Un atelier de olărit alături de Ana Art Pottery, un loc tihnit numai bun pentru picnic la liziera pădurii sau un mic târg din care vă vor ispiti produse ”făcute cu mâini și suflet”, cum spun organizatorii, toate abia așteaptă să fie descoperite.

Pagina evenimentului, aici.

Ramona-Ioana Pop
Sursă foto: FAIN

CITEȘTE ȘI:
FAIN sau despre cosmetice cu poezie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.