Astăzi de la ora 19.00, pe scena Teatrului Municipal Baia Mare le puteți urmări pe doamnele din spectacolul ”Emilia în timp de pace și război”, de Aldo Nicolaj, regia artistică Radu Dinulescu, scenografia Mihai Vălu. Din distribuție fac parte Diana Podăreanu, Sanda Savolszky, Claudia Păunescu, Wanda Farkaș și Adriana Covaci.

”Emilia în timp de pace și război” este povestea a cinci femei, cinci personaje a căror putere de a înfrunta provocările vieții vine tocmai din inepuizabila lor sensibilitate, empatie, sete de iubire, cruzime tandră și umor.

Spectacolul se joacă în sala mare. Durata: 90 de minute. Preț bilet: 20 de lei (redus 10 lei).

Miercuri, 18 mai, de la ora 17.00, tinerii actori din trupa de teatru Artwist vă așteaptă la o nouă reprezentație a spectacolului ”Ce scrie pe semn?”, coordonator regie Eduard Bîndiu.

”Modul în care vorbești, mănânci sau te îmbraci, dormi, iubești sau visezi, este influențat și construit de toți oamenii pe care i-ai întâlnit, însă există mereu o parte doar a ta, un ceva pe care doar tu îl ai, de exemplu dorința de a sta într-o după amiază pe iarbă. Ce facem când regulile societății devin absurde, când libertatea ți se vinde la tot pasul, frumos ambalată, dar goală pe dinăuntru, când fericirea măsoară un metru pătrat în care ți se permite să te regăsești? Întrebarea este, tu ai ales singur ce te îngrădește?”  se arată în prezentarea spectacolului. Acesta se joacă la sala studio, durează 30 de minute, iar prețul unui bilet este de 10 lei.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal

CITEȘTE ȘI: Festival de umor la Tăuții Măgherăuș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.