Spectacolul ”Marmură” este programat miercuri, 8 aprilie, iar sâmbătă, 11 aprilie, puteți frunzări ”Însemnările unui necunoscut”. De la ora 19.00. Acestea sunt propunerile Teatrului Bulandra pentru această săptămână.

”Se dovedește că atât pentru spectatorii noştri din București, din România, dar și pentru românii de pe toate meridianele lumii, vizionarea online a spectacolelor Teatrului Bulandra – pe pagina oficială de facebook și pe site-urile www.bulandra.ro, www.smartradio.ro – devine deja o binevenită evadare din impunerile acestei perioade”, se arată în postarea de pe contul oficial al teatrului.

Propunerea de miercuri, 8 aprilie (ora 19.00), este ”Marmură”, de Iosif Brodski. Regia: Yuri Kordonsky. În distribuție: Victor Rebengiuc și Marian Râlea.

Ziua de sâmbătă, 11 aprilie (ora 19.00), vine cu ”Însemnările unui necunoscut”, după F. M. Dostoievski. Un spectacol de Alexandru Darie. Dramatizare: Ion Cojar. În distribuţie: Mihai Constantin, Virgil Ogăşanu, Tamara Buciuceanu, Alexandru Potocean, Ana Ioana Macaria, Manuela Ciucur, Marian Râlea, Ion Besoiu, Gheorghe Ifrim, Petre Lupu, Mirela Gorea, Andrei Runcanu, Bogdana Darie, Ilinca Manolache, Lucian Ifrim, Antoaneta Cojocaru, Matei Constantin.

”Două montări speciale dedicate spectatorilor care gustă teatrul de calitate și interpretările de excepție, două texte care se adresează atât minții cât și sufletului, două spectacole la care spectatorii români de pe tot globul pot asista online ca și cum ar fi în sală, două producții marca Bulandra”, spun cei de la Bulandra.

Sursă informații și foto: Teatrul Bulandra

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.