Cunoscut pentru rolul Dorel din ”Las Fierbinţi” şi pentru show-urile de stand-up şi improvizaţie, Mihai Rait revine la emisiunea „Politică şi delicateţuri”, de pe TVR 1 (duminică, 17 ianuarie, de la 14.30), de această dată singur, fără colegii din serial, alături de care s-a întâlnit cu Mircea Dinescu anul trecut, în ediţia specială de Revelion.

Pentru invitatul său de duminică, Dinescu pregăteşte o varză rapidă, evident după o reţetă proprie: amestecă varză dulce cu varză murată, peste care adaugă afumături preparate de el la Cetate, stafide, vin şi… nelipsitul suc de portocale. Gurmand şi priceput în bucătărie, Mihai toacă varza, gustă din afumături şi se arată impresionat de maniera de a găti a lui Dinescu şi de cuţitul-satâr al acestuia.

După o masă copioasă, însoţită de un pahar de vin, Mihai povesteşte cu umor despre întâlnirea din clasa a patra cu Bobonete şi trăsnăile pe care le făceau împreună, despre perioada facultăţii, neajunsurile vieţii de student şi eterna întrebare a părinţilor „dar tu când o să apari la televizor?”. Şi a apărut: întâi în serialul „Vine poliţia” şi apoi, în 2012, în producţia care l-a consacrat, „Las Fierbinţi”. Iar duminică, 17 ianuarie, din nou la „Politică şi delicateţuri”, în bucătăria lui Mircea Dinescu.

„Are o timiditate înnăscută şi un bun-simţ, are un anumit tip de umor. În spatele omului timid stă cel care vine cu arma ironiei şi cu satira care împunge. E un om foarte plăcut, e simpatic!”, spune Mircea Dinescu.

„E un nebun frumos Mircea Dinescu, adică e genul de om slobod la gură, cum spunea bunică-mea, şi îmi place foarte mult de el ca personaj. Nu prea îi e frică să spună lucrurilor pe nume, n-are perdea. Dacă are de spus ceva, ţi-a dat-o direct, nu o mai ia pe ocolite”, spune actorul Mihai Rait Dragomir despre gazda emisiunii „Politică şi delicateţuri”.

Mihai Rait Dragomir s-a născut pe 14 ianuarie 1980, la Slobozia. A absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universităţii ”Spiru Haret”, din Bucureşti. În 2008 debutează în serialul „Vine poliţia”, iar din 2012 joacă rolul Dorel în serialul de televiziune „Las Fierbinţi”. A participat la „Vocea României” şi urcă pe scene cu show-uri de stand-up comedy împreună cu Mihai Bobonete, Costi Diţă şi Adrian Văncică.

Sursa: tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.