Camera de Comerț și Industrie Maramureș va organiza, în perioada 14-29 octombrie, în colaborare cu specialiști în domeniul protecției mediului/gestiunea deșeurilor, al muncii și al fiscalității, trei webinarii ce vor fi adresate atât comunității de business, cât și publicului interesat de tematica abordată în cadrul acestor sesiuni de informare.

Programul e următorul:

  • 14 octombrie: ”Noutăți legislative în domeniul gestiunii deșeurilor”. Prezintă Claudia Simion și Marcela Mateaș. Participare online pe platforma Zoom.
  • 21 octombrie: ”Noutăți legislative în domeniul relațiilor de muncă/securității și sănătății în muncă”. Prezintă Marcel Cânța și Costel Borca. Participare online pe platforma Zoom.
  • 29 octombrie: ”Noutăți și abordări fiscale”. Prezintă Adrian Bența, consultant fiscal și auditor financiar. Această acțiune se va desfășura în sistem hibrid, online și cu participare directă.

Evenimentele online se vor desfășura într-o manieră interactivă, sub forma unor sesiuni de întrebări și răspunsuri. Sunt recomandate și încurajate intervențiile participanților și discuțiile libere.

Detalii despre înscrierea la aceste webinarii se pot obține la Camera de Comerț și Industrie Maramureș, telefon: 0262-221510, e-mail cci_mm@ccimm.ro sau accesând site-ul instituției: www.ccimm.ro/evenimente-ccimm/.

Sursă informații și foto: Camera de Comerț și Industrie Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.