Mai sunt două săptămâni până la concursul Eurovision 2021. Pregătirile delegației României au intrat în linie dreaptă, repetițiile din studiourile TVR fiind întrerupte doar de sărbătorile pascale. Începând de ieri, publicul televiziunii naționale e conectat la acest concurs prin emisiunea „Destinația Eurovision”.

Gazda emisiunii, Sonia Argint, va prezenta imagini din culisele evenimentului, de la etapa națională până la finala internațională, scenografia, costumele, machiajul, coregrafia, evenimentele din capitala Eurovision 2021, emoțiile, oboseala și bucuria de a reprezenta România în concurs.

Sonia va discuta cu mai mulți invitați despre participarea României la Eurovision Song Contest și telespectatorii vor putea urmări, de luni până vineri, în fiecare seară, la TVR 1, de la ora 20.50, povestea participării României la ediția numărul 65 a concursului, un drum care s-a prelungit cu un an, ca niciodată, din cauza pandemiei.

În prima săptămână, înaintea deplasării delegației române în Regatul Țărilor de Jos, gazda ediției 2021, e reamintit parcursul lui Roxen în 2020 care a culminat cu finala națională, ultimul mare spectacol cu public din România – desfășurată în Sala sporturilor ”Romeo Iamandi” din Buzău. Se vor putea vedea, în premieră, imagini din culisele filmării videoclipului piesei „Amnesia”, de la ședința foto oficială realizată pentru această ediție Eurovision Song Contest, de la filmarea pentru postcardul României la Eurovision și momentul artistic filmat în București ca rezervă pentru actul artistic de la Rotterdam (live-on-tape). Vineri, 7 mai, se va lua pulsul delegației României care intră, de azi, în autoizolare, în vederea deplasării la Rotterdam.

De luni, 10 mai, Sonia Argint va urmări aventura reprezentantei României, Roxen,  pas cu pas.

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai. Roxen, reprezentanta României la ediţia cu numărul 65 a concursului, va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală, pe 18 mai.

Sursă informații: tvr.ro, Sursa foto: tvr.ro / Bogdan Petrice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.