În 23 septembrie are loc a cincea ediție TEDxBaiaMare. Sub cupola temei ”A Question of Time”, evenimentul va vorbi din diverse perspective despre cea mai neprețuită resursă: timpul. ”«A Question of Time» este despre rezultatul deciziilor pe care le luăm în fiecare zi, care pas cu pas duc la un inevitabil. Iar aceste decizii fac diferența între experiențe, vieți, culturi. Fac diferența între excelență și mediocritate. «Timpul le rezolvă pe toate» de la sine? Sau oare noi suntem mâna care schimbă zi de zi mersul lucrurilor în viața și în jurul nostru?”, se arată în prezentarea evenimentului.

”Ca la orice ediție aniversară, te așteptăm cu foarte multe surprize și cu un lineup extraordinar de speakeri și artiști”, anunță organizatorii. Părintele Francisc Doboș, Cristina Bâtlan, cmd. Emil Dobrovolschi, Marius Ștefan, Adela Popescu, Radu Hossu, Adrian Stanciu, Ciprian Lupu, Eugen Vaida sunt primele nume anunțate.

TEDxBaiaMare se va derula la ATP Tech Center.

TEDxBaiaMare este un eveniment complex, scopul lui fiind de a reuni minți luminate capabile să împărtășească idei dintr-o gamă largă de subiecte, toate în spiritul încurajării învățării, inspirației și exaltării.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: TEDxBaiaMare

CITEȘTE ȘI:
Concert de muzică clasică în Pădurea Bavna

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.