Comunitatea Merito Maramureş organizează ”Educaţie în schimbare”, forum online de învăţare colaborativă pentru profesori. Evenimentul are loc sâmbătă, 9 octombrie, pe întreg parcursul zilei.

”Dăm startul evenimentelor Merito pentru acest an”

”Dăm startul evenimentelor Merito pentru acest an. Începem sezonul 4 cu Forumul Merito Maramureș, ediția a III-a – Educația în schimbare”, anunță Tatiana Cauni – profesoară la Liceul Teoretic ”Emil Racoviță” din Baia Mare, lider al comunităţii locale Merito și organizator al evenimentului. Două paneluri și un atelier Merito pentru profesori sunt propunerile din cadrul Forumului Merito Maramureș.

“Când lumea se schimbă, regulile se schimbă. Iar dacă insiști să joci jocurile de astăzi după regulile de ieri, ești împotmolit. Împotmolit într-o strategie stupidă. Pentru că lumea s-a schimbat”, scrie Seth Godin în ”Triburi”. Sub cupola acestor cuvinte are loc a treia ediţie a forumului online Merito Maramureş. Subiecte abordate: profilul şi abilităţile profesorului de azi, pregătirea acestuia pentru școala de mâine şi cum va arăta școala de mâine.

Forumul se derulează pe tot parcursul zilei de 9 octombrie

Forumul începe la ora 11.00 și se derulează pe tot parcursul zilei de 9 octombrie. Cuprinde paneluri şi ateliere online de învăţare colaborativă pentru profesori. Perspective, abordări şi instrumente creative, lecţii şi adaptări din ultimul an şi jumătate, împărtăşiri din comunitate, de la profesori pentru profesori.

Este disponibil gratuit profesorilor din toată ţara, cu participare directă prin Zoom. În limita celor 500 de locuri disponibile, exclusiv prin completarea formularului de înscriere online.

Evenimentul este organizat de către Tatiana Cauni, profesoară la Liceul Teoretic ”Emil Racoviță” din Baia Mare şi lider al comunităţii locale Merito. În parteneriat cu Casa Corpului Didactic Maramureș. Cu sprijinul Maramureş Business Club şi al Asociaţiei ”Comunicaţi prin Noi”. Moderator, Cosmin Chiriţă – manager al proiectului Merito.

Proiectul Merito este o cauză de transformare a meseriei de profesor, cu şi prin intermediul profesorilor valoroşi, ce duc educaţia de calitate pentru fiecare copil, în fiecare clasă. Un proiect al Fundaţiei Romanian Business Leaders.

Agenda forumului este disponibilă aici.

Sursă informații și foto: Proiectul Merito

 

CITEȘTE ȘI:
Tatiana Cauni: ”Încerc să-i fac să trăiască în orele mele!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.