”Singurătatea e o cale spre autocunoaștere. Virgil nu pune întrebări. El ne călăuzește în cele 10 probe de rezistență. Accepți provocarea?” Așa anunță cei de la Teatrul Municipal Baia Mare reprezentațiile de mâine și miercuri ale spectacolului ”Dekaroom”.

”Teatrul-labirint este metafora vie care așteaptă să fie cunoscută și asumată, de data aceasta în spectacolul itinerant al unei călătorii inițiatice. Misterele lui sunt acum în lumina reflectoarelor, iar zăcământul teatral este fructificat într-o manieră postmodernă. Pericolele întâlnite sunt surmontate unul câte unul, pentru ca în final să rămâi față în față cu tine. Ceea ce descoperi ține de emoția pe care vei învăța să o stăpânești. Teatrul e pentru oamenii și zeii din noi”, se arată în prezentarea ”Dekaroom” pe site-ul Teatrului Municipal Baia Mare.

”Dekaroom” – creație colectivă produsă de Teatrul Municipal Baia Mare, regia Andrei Dinu și Raul Hotcaș, scenografia Mihai Vălu – a fost selecționat pentru Festivalul Național de Teatru, ediția 31. A avut premiera în 10 aprilie 2021 și se joacă în 10 spații diferite din Teatrul Municipal.

Spectacolul îi are în distribuție pe Ioan Costin, Rodica Pașca, Carmen Bulancea, Inna Andriuca, Aurora Prodan, Iulian Bulancea, Denisa Blag, Petru Damșa, Alex Macavei, Matei Miclea, Izabela Tsujimoto.

Reprezentațiile sunt anunțate pentru ora 17.00. Informații și rezervări: 0736-216437.

Detalii despre accesul spectatorilor, aici.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare (credit foto spectacol – Teo Molnar)

CITEȘTE ȘI:
”Dekaroom”, la Festivalul Național de Teatru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.