Începând de azi, 27 martie, de la ora 18:00, Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” va transmite în fiecare week-end selecții cu cele mai frumoase și savuroase momente artistice din cele mai de succes spectacole.

”Cei mai îndrăgiți actori și interpreți, alături de baletul și orchestra teatrului vor ajunge în casele dumneavoastră și vă vor îndemna să porniți împreună într-o călătorie virtuală prin lumea fascinantului spectacol de revistă, un gen unic în lume!”, lansează provocarea reprezentanții teatrului de revistă.

Lansarea campaniei ”De la TĂNASE, în direct la VOI în CASE” este ”un demers al uneia dintre cele mai vechi instituții de cultură din București (în 2019 a împlinit 100 de ani) de a-i încuraja și destinde pe toți cei rămași în case, dar și pentru susținerea măsurilor de siguranță luate în vederea reducerii răspândirii noului virus”, se arată în postarea celor de la ”Constatin Tănase”.

Vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 18.00, spectacolele Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” vor putea fi vizionate gratuit în fiecare week-end, pe contul de Facebook și pe cel de Youtube, exact așa cum se desfășurau în timpul stagiunii.

Sursă informații și foto: Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.