Aproximativ 40 de expozanți din patru județe, trei zile de expoziție, lecții de vals, program muzical oferit de un cvartet de coarde, căsătorii de o zi – cam așa poate fi rezumată ediția 14 a evenimentului ”Nunta de la A la Z”.

• deschiderea oficială, mâine de la 11.00
Cea mai mare expoziție cu vânzare dedicată viitorilor miri va putea fi vizitată, în perioada 21-23 februarie, la centrul comercial Baia Mare Value Centre. Este vorba despre cea de-a 14-a ediție a evenimentului ”Nunta de la A la Z”, organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș în parteneriat cu Baia Mare Value Centre. Deschiderea oficială va avea loc mâine, 21 februarie, de la ora 11:00, în incinta centrului comercial.

• circa 40 de expozanți din 4 județe
Aproximativ 40 de expozanți din județele Satu Mare, Bihor, Cluj și Maramureș vor fi prezenți la evenimentul care va ține trei zile, propunând o gamă diversificată de produse și servicii în domeniul nunților și al evenimentelor. Pe lângă tendințele anului 2020 în materie de rochii de mireasă, viitorii miri vor mai găsi la standurile ”Nunta de la A la Z” bijuterii și accesorii vestimentare, invitații de nuntă și botez, aranjamente florale, decoruri pentru evenimente, restaurante, torturi și prăjituri, servicii foto-video-audio, servicii închiriere ecran LED, consultanță evenimente, photo booth-uri, pachete turistice, prosecco van etc.

• surprize muzicale și nu numai
Liga Studenților „Pintea Viteazul” Baia Mare a devenit, din acest an, colaboratorul Camerei de Comerț și Industrie Maramureș în organizarea expoziției „Nunta de la A la Z”. Având în vedere că evenimentul are loc în preajma sărbătorii tradiționale de Dragobete, studenții vor oficia căsătorii pentru o zi.

”Nunta de la A la Z” va include în acest an și un program artistic ce va fi susținut de Cvartetul de coarde Profcafe Strings, respectiv de Academia de Dans și Creație Galactic Dance. Cvartetul Profcafe Strings este format din profesori de la Colegiul de Arte Baia Mare și colaboratori de la Filarmonica de Stat ”Dinu Lipatti” Satu Mare. Profcafe Strings va asigura ambianța muzicală în 22 și 23 februarie, de la orele 16:00, 17:00 și 18:00.

De asemenea, viitorii miri sunt invitați în 22 și 23 februarie să învețe pași de vals în cadrul unui curs gratuit pe care Galactic Dance îl va susține sâmbătă și duminică, de la ora 17:30. Tot în 22 și 23 februarie, dansatorii de la Galactic Dance vor susține și un program de dans artistic, de la orele 16:30 și 18:30.

Expoziția ”Nunta de la A la Z” va fi deschisă în perioada 21-23 februarie, în Baia Mare Value Centre. Program de vizitare: 10:00 – 21:00. Intrarea este liberă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.