Băimărenii pot învăța să facă mai mult cu banii lor, dar mai ales pot afla secretele din spatele procesului de obținere a creditelor, pașii din analiză pentru un dosar de credit, precum și modul în care se poate menține un scor FICO sănătos.

Pe 12 octombrie, la Hotel Mara, începând cu ora 17:30, cel mai mare, probabil, broker de credite din România va susține gratuit în Baia Mare un curs de educație financiară. “Ce nu îți spun băncile niciodată îți spunem noi” este o oportunitate de a afla informații valoroase legate de gestionarea banilor personali, într-un mod accesibil și prietenos – arată organizatorii.

La eveniment experți în finanțe vor vorbi despre metodele de economisie inteligentă a bugetului personal și vor răspunde la întrebări legate de procesul de creditare. Evenimentul îi va avea ca invitați speciali pe Anca Bidian – CEO Kiwi Finance și Claudiu Trandafir – manager divizie francize Kiwi Finance.

“În acest moment, piața din România este la un nivel extraordinar, aş spune cel mai bun din Europa. Indicele agregat de accesibilitate a locuinţelor s-a îmbunătăţit semnificativ în ultimele 9 luni și avem dobânzi cu 28% mai mici decât la începutul lui iunie. Este un moment bun pentru clienții cu venituri peste medii să își cumpere o primă locuință și să beneficieze inclusiv de un TVA de 5%. Însă principala problemă rămâne că băncile se uită în continuare la venituri mai mult decât la garanţii, ceea ce este de neînţeles de către unii clienţi. Venim la Baia Mare ca să le explicăm tuturor oamenilor cum pot aborda piața imobiliară curentă pentru a-și îndeplini visurile”, a argumentat Anca Bidian – CEO Kiwi Finance. Înscrierile au loc pe adresele de mail  sau pe WhatsApp la numerele de telefon: nicolae.trifusuciu@kiwifinane.ro, 0749140186, sanda.cosma@kiwifinance.ro, 0753878915, alexandra.pasca@kiwifinance.ro, 0747021993, daniela.horincar@kiwifinance.ro, 0770511547, andra.borobei@kiwifinance.ro, 0742228523.

Sursă informații: Kiwi Finance. Sursa foto: Pixabay

CITEȘTE ȘI: Locuri de muncă vacante în Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.