Se pare că Mircea Dinescu a fost cuminte în 2020, pentru că de Moş Nicolae primeşte la „Politică şi delicateţuri” o actriţă frumoasă, plină de viaţă şi pricepută în ale bucătăriei: Paula Chirilă. Pentru aşa o invitată, Dinescu pregăteşte şi un meniu de sărbătoare – limbă de viţel cu ceapă caramelizată şi ou poşat, în coşuleţ de gogoşar copt – se arată într-un comunicat de promovare a emisiunii al TVR.

În vervă şi cu zâmbetul pe buze, Paula se simte ca peştele-n apă în bucătăria poetului şi pregăteşte cot la cot cu acesta meniul zilei. „Are o manieră flamboaiantă de a găti, pare că improvizează, dar el ştie foarte bine ce are de făcut”, declară actriţa, încântată de maniera de a găti a gazdei sale. Şi nu numai meniul este de sărbătoare la „Politică şi delicateţuri”, ci şi muzica: în această ediţie, Maria Buză, soţul său George Pătraşcu şi taraful care îi acompaniază completează atmosfera de bucurie a începutului sărbătorilor de iarnă.

Vorbăreaţă şi exuberantă, Paula povesteşte cu sinceritate cum a ajuns să intre la Facultatea de Teatru fără ştirea părinţilor, în timp ce lucra ca asistentă medicală la spitalul din Iaşi, apoi trece în revistă momentele importante ale carierei sale, de la colaborarea cu Uscat şi Trofin până la întâlnirea cu idolii săi din adolescenţă, grupul Divertis.

Emisiunea ”Politică și delicatețuri” o puteți urmări duminică, 6 decembrie, de la ora 15.00, la TVR 1.

Sursa: tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.