Cristina Pîrv, cea mai valoroasă jucătoare de volei din istoria României, vine la Inspire by Fabrica de Campioni. Eveniment programat pentru 7 octombrie, începând cu ora 15.00, în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare. Acolo unde vor poposi actuali și foști sportivi. Pentru a împărtăși momente memorabile din cariera lor.

Primul contact cu mingea de volei Cristina Pîrv l-a avut în orașul natal, Turda. La 14 ani a fost chemată la Dinamo București să se alăture echipei de tineret. În scurt timp a ajuns la echipa de senioare. A fost căpitanul României, jucând pentru naționala ”tricoloră” peste 20 de ani. Munca Cristinei a fost încununată în 1990 cu titlul de cea mai valoroasă jucătoare de volei din Europa.

A jucat la Medinex Reggio Calabria (Italia), la Minas Tênis Clube (Brazilia) și la Racing Club de Cannes (Franța), cu fiecare devenind campioană. După 27 de ani petrecuți în străinătate, Cristina s-a întors acasă preluând funcțiile de antreprenor și manager. A pus bazele Academiei de Volei ”Pîrv 11” în Cluj-Napoca și a înființat echipa ACS Volei ”Cristina Pîrv” Turda, care a jucat în Divizia A.

Bilete pentru Inspire by Fabrica de Campioni, aici.

Acest proiect este realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș.

Sursă informații și foto: Fabrica de Campioni

CITEȘTE ȘI:
Fabrica de Campioni a celebrat primul an. ”Tot ce îmi doresc este să ne păstrăm ritmul” (Tudor Marta)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.