Asociația Culturală Sub Stejar organizează ”Crăciun cu poveste”, ediția a doua. Un eveniment creat de copii pentru copii. Peste 40 de prichindei din Țara Lăpușului vor susține un spectacol de teatru și vor prezenta o expoziție. Create pe parcursul a două luni de activitate ale START – centru de creație pentru copii și adolescenți nou înființat în Târgu Lăpuș, la Casa de cultură a orașului.

Spectacolul începe la ora 17.00 la Casa de cultură din Târgu Lăpuș. Este o adaptare liberă după textul ”Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele”, de Matei Vișnec. Coordonator modul Teatru, Silvia Roman. Compoziție muzicală: Bogdan Balea. Scenografie: copiii de la START, modul Arte plastice. În distribuție mici actori cu vârste între 6 și 13 ani.
Expoziția copiilor poate fi admirată în foaierul Casei de cultură din Târgu Lăpuș între orele 11.00 și 18.00. Coordonator modul Arte Plastice, Flavia Carina Beldiman. Expun copii cu vârste între 4 și 14 ani.

De asemenea, între orele 11.00 și 18.00 va exista un ”STand stART”, de unde puteți alege suveniruri de Sub Stejar. Ești invitat să donezi și să sprijini astfel activitatea Asociației Culturale Sub Stejar.

🎄 Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: Asociația Culturală Sub Stejar

CITEȘTE ȘI:
”Crăiasa Zăpezilor”, tema unui concurs de creație pentru copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.