De la ora 11.00, sâmbătă, cei mici (ajutați, firește, de cei mari) sunt invitați să găsească ”Degetul poznaș”.

Misiunea de căutare 🌞 va avea loc pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare (str. Crișan nr. 8), iar în cazul în care condițiile meteo sunt nefavorabile ⚡
va fi reprogramată!

”Degetul poznaș” de Matei Vișniec, în regia lui Radu Dinulescu, le are în distribuție pe Camelia Blidar Strat, Carmen Bulancea și Liliana Voș.

Accesul la spectacol se face cu rezervare telefonică, în prealabil, specificând numărul de persoane (grup de maximum trei pers, cu un singur însoțitor). Informații și rezervări: 0730-270926. Program rezervări telefonice: azi până la 16.00 și mâine între 11.00 și 16.00.

”Vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, deoarece se va face un triaj în fața teatrului, unde va fi amplasată o zonă de așteptare cu 50 de locuri pe scaune. Vă rugăm să aveți mască, să respectați măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosiți soluțiile de dezinfectare pe care teatrul vi le va pune la dispoziție. Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, vă rugăm să rămâneți acasă!”, este mesajul organizatorilor.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.