Teatrul Gong din Sibiu vă face program special de 1 iunie. ”Oricât de mari am fi, în suflet toți încă suntem copii, așa că vă așteptăm să petrecem Ziua Internațională a Copilului împreună. Chiar dacă nu ne putem vedea la teatru, am pregătit un program special pentru voi și ne vedem online!”, așa sună invitația pentru ”Coloravirus”.

De la 11.00, de exemplu, sunteți invitați să faceți cunoștință cu ”Gagaga” într-un spectacol educativ recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 7 ani. Reunește mai multe povestiri inspirate din literatura universală, în care cei mici descoperă că fiecare acțiune are și o reacțiune cu consecințe pe măsură. ”Spectacolul este unul interactiv, copiii având posibilitatea să se implice direct în desfășurarea acestuia. Aceștia aplică <<amenzi>>, cântă alături de personaje și le răsplătesc dacă acestea își îndreaptă comportamentul, determinând finalul fericit al poveștii”, se arată în prezentarea evenimentului.

De la ora 17.00 sunteți așteptați să treceți pragul atelierului de creat povești, alături de Diana Ribana. Aceasta le propune copiilor cu vârste între 6 și 10 ani să își creeze o mini grădină în care să planteze grâu sau alte plante preferate. Fie că stau la bloc sau la casă, micii artiști dibaci sigur se vor distra construindu-și propria grădină și având grijă zilnic de aceasta. Cu puțină îndemânare, chef de lucru și de joacă și câteva materiale, cei mici se pot apuca de grădinărit.

Materialele de care aveți nevoie sunt următoarele: 2 coli de carton A4, o cutiuță din plastic dreptunghiulară 5-6 cm, pământ pentru flori, 10 grame de grâu, carioci sau creioane colorate, o riglă, accesorii pentru decorat (floricele, paiete, nasturi) și o foarfecă.

1 iunie e special la Teatrul Gong!
⏰ 09:00 – cadou muzical de la Ada Milea
⏰ 09:30 – Atelierul de Creație Piticii Pricepuți – „Zmeul năzdrăvan”, coordonat de Claudia Benchea
⏰ 10:00 – ”Misterele Magiei” cu Magicianul Christianis
⏰ 10:30 – cadou muzical de la Charlie Fălămaș
⏰ 11:00 – LIVE spectacol „Gagaga și alții ca el” cu Raluca Răduca
⏰ 13:00 – Atelierul de gătit cu Iulia Cojocaru
⏰ 17:00 – LIVE Atelierul de Creat Povești – „1 iunie în grădină”, coordonat de Diana Ribana
⏰ 18:00 – Atelierul de Meșterilit – „Micul meu teatru de păpuși”, cu Aurelia Călinescu
⏰ 19:00 – ”Poțiune de alungat virusul” cu Nicoleta Lefter

Sursă informații și foto: Facebook / Teatrul GONG Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.