Joi, 12 decembrie, Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», în parteneriat cu Colegiul de Arte Baia Mare, vă invită – începând cu ora 18.00 – la evenimentul ”Colind’Arte”.

Experiența sonoră pe care o propunem publicului iarna aceasta transformă emoția concertului și armonia picturilor într-un happening/performance multi-senzorial. Sunete de sezon umplu galeriile noastre, iar colinde pe note ghidează vizitatorii prin expoziție: la fiecare pas, alte sunete…

Plimbarea la ceas de seară printre tablourile Centrului Artistic va fi acompaniată de elevii Colegiului de Arte Baia Mare: Daiana Bud, Andreea Marchiș și Sașa Netotea (flaut), Eduard Csizmadia (clarinet), Petru Sucius și Daniel Filipan (vioară) și de aranjamentele muzicale și improvizațiile electronice ale profesorului lor, Darie Nemeș Bota.

Intrarea este gratuită. Pentru a asigura atmosfera plăcută și calitatea experienței, participarea la eveniment se face doar pe bază de rezervare telefonică la numărul 0744 580845 sau prin e-mail la adresa muzartbm@yahoo.com. (G.D.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.