Teatrul Municipal Baia Mare propune un cocktail estival în acest final de săptămână: se ia un strop de improvizație mâine și se adaugă un pic de muzică duminică. Ce ziceți?!

Sâmbătă, 11 iulie, de la ora 19.00, este programat spectacolul de improvizație ”ImproJoker”, regia artistică Mihaela Sîrbu. Pentru cei curioși și cu poftă de joacă. Duminică, 12 iulie, de la ora 20.00, va avea loc spectacolul-concert ”4 pereți”. Participă: Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Călin Ionce, Radu Iaszberenyi, Dan Cordea, Mircea Gligor, Andrei Han, Alex Macavei, Rodica Dunca, George Pop, Mădălina Pop. Invitați speciali: Francesca Hojda, Andrei Petruș și Teodora Stupar. În timpul spectacolului, vor fi proiectate două videoclipuri în interpetarea lui Norbert Boda, Ciprian Mateian și a lui Angel Ionce.

Spectacolele se vor juca pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare.
Accesul se face cu rezervare telefonică, în prealabil, specificând numărul de persoane (sunt permise grupuri de maximum două persoane). Informații și rezervări: 0736-216437 (azi până la ora 16.00, mâine între 12.00 și 13.00).

”Rugăm spectatorii să se prezinte cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, deoarece se va face un triaj în fața teatrului, unde va fi amplasată o zonă de așteptare cu 50 de locuri pe scaune. Vă rugăm să aveți mască, să respectați măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosiți soluțiile de dezinfectare pe care teatrul vi le va pune la dispoziție. Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, vă rugăm să rămâneți acasă!” – este mesajul organizatorilor.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.