O parte din tribunele stadionului Cluj Arena vor fi transformate temporar într-un teatru în aer liber. Primul eveniment este programat vineri, 12 iunie, de la ora 20.30, când arena se transformă în cinema pentru ”Bohemian Rhapsody”.

Agenția de evenimente Spotlights în colaborare cu Consiliul Județean Cluj vor transforma temporar o parte din tribunele stadionului Cluj Arena într-un teatru în aer liber pregătit să organizeze evenimente de toate tipurile în condițiile impuse prin starea de alertă. Începând de vineri, 12 iunie, ora 20:30, la Cluj Arena se organizează seri de cinema, concerte în aer liber, show-uri de stand-up comedy, care vor respecta regulile de distanțare socială, cu o capacitate de 500 de locuri acoperite.

Primul eveniment este programat vineri, 12 iunie, de la 20:30, cinefilii sunt așteptați la cinema în aer liber la Cluj-Arena, la ”Bohemian Rhapsody”. ”După 33 de ani de la concertul istoric de pe stadionul Wembley, fanii au ocazia unică de a trăi muzica formației Queen ca și cum ar fi la concert”, anunță organizatorii. Filmul va rula pe un ecran led de mari dimensiuni, iar locurile destinate sunt acoperite.

Din 2012, Spotlights Event Creators organizează evenimente pentru toate vârstele. De la spectacole pentru copii organizate în cadrul Junior Show, la maratoane de filme pentru studenți, festivalul berii artizanale Beer Crafters până la We Love Retro – cel mai mare retro party din România.

Sursă informații și foto: Spotlights

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.