O poveste despre curiozităţile vieţii, despre jocuri, despre conexiunile cu cei din jur va fi spusă sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 11.00, de ”Locomotivioara leneșă”. Un spectacol de S. Marsek, care va fi jucat pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare (str. Crișan nr. 8).

Spectacolul durează o oră, un bilet costă 7 lei. Accesul la spectacole se face cu rezervare telefonică (0730-270926) între orele 11.00 și 16.00 zilnic, până vineri inclusiv. Program casă de bilete: între 18.00 și 19.00.

”Vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, deoarece se va face un triaj în fața teatrului, unde va fi amplasată o zonă de așteptare cu 50 de locuri pe scaune. Vă rugăm să aveți mască, să respectați măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosiți soluțiile de dezinfectare pe care teatrul vi le va pune la dispoziție. Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, vă rugăm să rămâneți acasă!”, spun organizatorii de la Teatrul Municipal Baia Mare.

⛈ În cazul în care condițiile meteo sunt nefavorabile, spectacolele se reprogramează!

Sursă informații: Teatrul Municipal Baia Mare. Sursă foto: Pixabay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.