Premieră la Teatrul Municipal Baia Mare: ”Ce scrie pe semn?”, în regia lui Eduard Bîndiu. Este o coproducție a Municipalului băimărean cu Asociația Culturală Artspot și e programată miercuri, 13 aprilie, și joi, 14 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Studio.

Distribuția este formată din membrii trupei de teatru Artwist, coordonați de Eduard Bîndiu: Anda Pop, Adriana Andronic, Ariana Vintilă, Andrei Marc, Izabela Tsujimoto, Helga Czegenyi.

”Dorința libertății, iluzia libertății, încercarea de a o obține, păstra și explica ne urmărește încă din grădina Edenului.

Modul în care vorbești, mănânci sau te îmbraci, dormi, iubești sau visezi este influențat și construit de toți oamenii pe care i-ai întâlnit, însă există mereu o parte doar a ta, un ceva pe care doar tu îl ai, de exemplu dorința de a sta într-o după amiază pe iarbă…

Ce facem când regulile societății devin absurde, când libertatea ți se vinde la tot pasul, frumos ambalată, dar goală pe dinăuntru, când fericirea măsoară un metru pătrat în care ți se permite să te regăsești? «Nimeni nu e liber, chiar și pasările sunt legate de cer» (Bob Dylan). Întrebarea este: tu ai ales singur ce te îngrădește?” – arată reprezentanții teatrului în descrierea spectacolului. Acesta durează 30 de minute, iar prețul unui bilet este de 10 lei.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

Citește și: Olimpici în recital la Colegiul de Arte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.