Casa artelor „Dinu Lipatti” vă invită să vă bucurați de atmosfera sărbătorilor de iarnă cu un eveniment pe care vi-l oferă în dar sâmbătă şi duminică, la orele 09:00 şi 17:00, „Crăciun de poveste”, ediţie online.

„Mai sunt doar două săptămâni până la Crăciun, una dintre cele mai îndrăgite şi aşteptate sărbători religioase de românii de toate vârstele. Vom fi alături de publicul nostru prin evenimentele online pe care le-am pregătit cu mare drag, oferindu-le cele mai emoţionante selecţiuni din recitalurile extraordinare de muzică clasică, poezie, colinde şi cântece de Crăciun, care au avut loc în anii 2018 şi 2019 în luna decembrie la Casa Artelor „Dinu Lipatti”. Ne dorim să ne bucurăm împreună de căldura şi emoţia pe care artiştii invitaţi ni le-au dăruit de sărbători, primind în premieră online aceste daruri muzicale interpretate în casa marelui pianist, compozitor şi pedagog Dinu Lipatti”, a arătat Alice Barb, director fondator al Casei artelor „Dinu Lipatti”.

  • Sâmbătă, începând cu ora 09:00, pe paginile Facebook, Youtube şi Instagram ale Casei artelor „Dinu Lipatti” puteți vedea o selecţie cu cele mai frumoase fotografii din cadrul evenimentelor de Crăciun. De la ora 17:00 puteţi să-l descoperiţi pe Moş Crăciun în expoziţia specială „Moş Crăciun – legendă, istorie şi tradiţii”, o poveste magică a celui mai îndrăgit personaj al iernii care reuşeşte, într-o singură noapte, să ducă daruri tuturor copiilor din întreaga lume. Nu vor lipsi colindele şi cântece de Crăciun din repertoriul naţional şi internaţional.
  • Duminică, de la ora 17:00, în premieră online – selecţiuni din recitalul extraordinar de muzică şi poezie de Crăciun cu actriţa Daniela Nane şi pianista Ioana Maria Lupaşcu şi recitalul de colinde şi cântece de Crăciun susţinut de Corul de copii „Bravissimo”, dirijat de Elena Radu.

Sursa: Casa artelor „Dinu Lipatti”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.