Teatrul Bulandra deschide în această săptămână, prin propunerile alese spre difuzare, un studiu asupra arhetipurilor umane.

Azi, 6 mai și vineri, 8 mai, de la ora 19.00, doi regizori de succes – Mihai Măniuțiu și Alexandru Tocilescu – și două personaje care au făcut istorie – Caligula și Oblomov – își dau întâlnire la Teatrul Bulandra online!

”Pentru spectatorii noștri din peste un milion de locuințe de români din întreaga lume, perioada de distanțare socială a însemnat și bucuria reîntâlnirii cu câteva dintre spectacolele de succes, cu o parte dintre regizorii și actorii care au îmbogățit cele două scene ale Teatrului Bulandra. Momente unice care au atins sufletele românilor de pretutindeni și uneori le-au prilejuit un zâmbet sau, de ce nu, o lacrimă… De fapt, acesta este sensul teatrului: să-i ajute pe oameni să înțeleagă și să depășească vremurile pe care le trăiesc” – este mesajul celor de la Teatrul Bulandra.

Din dorința de a-și continua misiunea deja începută, aceea de a fi mereu aproape de spectatorii săi, Teatrul Municipal Lucia Sturdza Bulandra continuă seria difuzărilor online pe pagina oficială de facebook și pe site-urile www.bulandra.ro, www.smartradio.ro.

Sursă informații și foto: Teatrul Bulandra

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.