Platforma ”Împreună mai puternici” vine cu propuneri interesante și pentru acest final de săptămână. De la Luisa Zan la Tudor Chirilă, de la Ioana Ignat la Mircea Baniciu, artiști unul și unul vor să te viziteze în acest final de săptămână. Ce zici?

Diseară, de la 20.00, timp de o jumătate de oră, Luisa Zan vine la tine acasă. ”O voce de excepție a jazz-ului românesc îți oferă ocazia de a participa la un concert live într-un cadru intim ce transformă fiecare piesă într-o experiență unică” – așa sună prezentarea evenimentului. De la 20.30 la 21.00, tot în această seară, ”descoperă timbrul unic al Ioanei Ignat și piesele care au transformat-o într-una dintre poveștile de succes ale ultimilor trei ani. Cântă alături de ea unele hituri pe care le cunoști, descoperă piese noi și oferă-ți o seară de neuitat.”

„Dacă ți-e dor să faci haz de necaz prin versuri amuzante sau dacă vrei să-ți reamintești cum poți face accesibile marile texte de teatru cu inteligență și umor, urmărește concertul lui Alex Ștefănescu.” Mâine, de la 19.30. De la ora 20.00, altă vizită se anunță: ”una dintre vocile ce au dat nume muzicii românești, Mircea Baniciu își asteaptă fanii într-un concert live. Descoperă un spectacol în care muzica inteligentă, umorul și o voce acompaniată de o chitară sunt la ele acasă”. Și seara muzicală nu se termină aici. Pentru că de la ora 20.30, „dacă ți-era dor de un concert la care să dai din cap pe beat și dacă simți nevoia să adaugi puțin ritm de hip-hop serii tale, Grasu XXL te așteaptă la concert.”

Duminică seara aveți program de… ”teatru din sufragerie”. De la 19.00 la 19.40, ”oferă-ți o nouă viziune asupra modului în care te poți exprima prin dans și asistă la un performance unic”. Protagonist: Denis Bolborea. De la 19.40, vine Tudor Chirilă. Nu cu mâna goală, cu o provocare: „Tartuffe e un personaj negativ. Dar eu îl iubesc. Pentru că teatrul adevărat se face ca la psiholog. Înțelegi, nu judeci. Haideți în atelier. Să stăm de vorbă cu Tartuffe.”

”Împreună mai puternici” este platforma lansată de Vodafone și curatoriată de Tudor Chirilă care te invită la evenimente de calitate. ”Accesul la eveniment nu este condiționat de cumpărarea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere și susținere pe care îl poți face pentru cei care urcă pe scena de acasă pentru tine”, spun cei de la ”Împreună mai puternici”.

Sursă informații și foto: Vodafone

CITEȘTE ȘI:
”Împreună mai puternici”, platforma care oferă acces la spectacole și cursuri live

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.