A 30-a ediție a Festivalului Internațional de Artele Spectacolului ”Atelier” are loc în perioada 7-15 iunie în Baia Mare.

În 7 iunie, de la ora 17.00, are loc deschiderea oficială în foaierul Teatrului Municipal Baia Mare. Primul reper de pe agenda ”Atelier” este ”Ecce Homo” prezentat de Tabán Táncegyüttes Békéscsaba (Ungaria) și Ansamblul de Dansuri Háromszék Sfântu Gheorghe. Spectacolul care va încheia ediția 2024 este anunțat pentru 15 iunie, de la ora 17.00: ”Hellequin”, prezentat de Teatrul Național ”Aureliu Manea” Turda. După care, de la 20.00, se vor derula un concert de închidere și decernarea premiilor.

Spectacole de peste hotare (Ungaria, Spania, Italia) și din țară (Suceava, București, Târgu Mureș, Piatra Neamț, Cluj-Napoca, Arad, Petroșani, Turda și Baia Mare) figurează în program. Vor fi evenimente găzduite de Teatrul Municipal Baia Mare, Piața Cetății, Colonia Pictorilor, Teatrul de Păpuși, Muzeul de Artă Populară și Etnografie și… o hală.

”Pregătim pentru dumneavoastră și spectacole de stradă, expoziții, lansări de carte și reviste de teatru, workshop-uri, Portrete în ATELIER. Revenim curând cu mai multe informații și cu detalii privind vânzarea biletelor”, promit organizatorii.

Sursă: Festivalul Internațional de Artele Spectacolului ”Atelier”

CITEȘTE ȘI:
Premiile Festivalului ”Atelier”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.