În 5 octombrie are loc Baia Mare Beauty Fest. ”Un eveniment plănuit demult și realizat cu mare drag, al cărui scop este să readucă Baia Mare pe harta modei din România”, mărturisesc reprezentanții Agenției Kaira Models. Baia Mare Beauty Fest nu reprezintă doar o prezentare de modă, ci se dorește a fi un întreg proiect dedicat tinerilor pasionați de modă. Nu vor lipsi, însă, nume consacrate din designul vestimentar românesc.

Primul nume anunțat este cel al Dorei Sălăjan. ”De pe pânză direct pe țesătură, totul e pictat în detaliu, folosind vopsele speciale, iar pensulele fiind dintre cele mai subțiri, oferind posibilitatea redării detaliilor. Viziunea, experiența și dragul de a picta au determinat-o pe Dora să își expună talentul pe diverse articole vestimentare, care au ajuns să fie apreciate atât în România, cât și mult mai departe de granițele noastre”, ”desenează” organizatorii cartea de vizită a invitatei lor.

În cadrul evenimentului este anunțat și un workshop de conștientizare și motivare a tinerilor, în cadrul căruia invitații vor vorbi despre importanța de a-ți urma visele.

Joi, 5 octombrie, de la ora 19.00, are loc Baia Mare Beauty Fest. În Sala M1 a Millenium Center Baia Mare (strada Vasile Lucaciu nr. 2). Dacă doriți să participați, sunteți invitați să completați aici formularul.

Baia Mare Beauty Fest este organizat de Kaira Models și Asociația Pentru Dezvoltarea Maramureșului. Cu sprijinul financiar al Consiliului Local și al Primăriei Baia Mare.

Sursă informații și foto: Kaira Models

CITEȘTE ȘI:
eXcentric DANCE TEAM(S) Festival sau opt zile de dans contemporan în Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.