A treia ediție a evenimentului ”Lupul daco spartan”, care propune curse necompetiționale cu obstacole tradiționale, va avea loc în 3 august. La Căsuța din Grădina Breb. Traseele și provocările au fost gândite pentru toată lumea, de la pitici la bunici. Inclusiv, după cum anunță organizatorii, pentru ”super eroii cu dizabilități”.

Asociația Energia Mișcării și familia Daco Spartanii sunt cei vă invită la ”Lupul daco spartan”. ”Dorim să sprijinim, să încurajăm și să motivăm cât mai mulți oameni să se bucure de beneficiile activităților fizice în natură indiferent de vârstă și condiția fizică pe care o au, astfel că singura competiție este cu tine însuți, nicidecum cu ceilalți”, precizează sursa citată.

Și nu doar cursele cu obstacole tradiționale pentru întreaga familie sunt propunerile făcute participanților de Asociația Energia Mișcării și familia Daco Spartanii. ”Ne vom bucura împreună de jocuri interactive, distractive, în limba română și engleză, activități de conectare socio-emoțională, pentru ca între toți participanții să se creeze conexiuni frumoase cu amintiri colorate care să dăinuie”, spun organizatorii. Nu vor lipsi poveștile în jurul focului de tabără, muzica și dansul, traseele de drumeție, plus, desigur, surprizele.

”Toți participanții vor primi la finalizarea cursei diplome, medalii și bandane personalizate, mâncare, apă/suc, desert. Și bine-nțeles că toți participanții vor fi învingători, nu va fi niciun învins. Toți veți fi Super Eroi Daco Spartani! Ceea ce trebuie să faceți este doar să terminați cursa cu obstacole fără nicio presiune de timp și, desigur, fără sa te accidentezi”, se arată în prezentarea evenimentului.

Azi este ultima zi de înscrieri. Toate detaliile, aici.

Sursă: Asociația Energia Mișcării

DESCOPERĂ ȘI:
O superaventură în 10 imagini | foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.