Continuă seria Marilor Spectacole@ODEON difuzate săptămânal: azi, de la ora 18:00, este programat ”Joi.megaJoy” de Katalin Thuróczy, regia Radu Afrim.

Spectacolul ”Joi.megaJoy” a fost distins cu două premii și o nominalizare la Gala Premiilor UNITER din 2007: Radu Afrim – Premiul UNITER pentru Cel mai bun regizor, Rodica Mandache – Premiul UNITER pentru Cea mai bună actriță în rol secundar și Constantin Cojocaru – nominalizat la Premiul UNITER pentru Cel mai bun actor în rol secundar.

”A fost prima colaborare a lui Radu Afrim cu actrița Rodica Mandache, pe care a relansat-o, punând-o extraordinar în valoare. Același lucru îl putem spune și despre colaborarea cu actorul Constantin Cojocaru, alături de care regizorul a dezvoltat ulterior și alte proiecte”, se arată în comunicatul teatrului.

”Joi.megaJoy”, un spectacol de Radu Afrim
de Katalin Thuróczy

Decoruri: Vittorio Holtier
Costume: Ilona Varga Járó
Muzica: Vlaicu Golcea
Traducerea: Anamaria Pop

Distribuție: Dorina Lazăr, Virgil Andriescu, Irina Mazanitis, Virginia Rogin, Liana Mărgineanu, Constantin Cojocaru, Rodica Mandache, Tatiana Iekel, Crina Mureşan, Jeanine Stavarache, Ana Maria Moldovan, Alin Teglaș.

Spectacolul va fi transmis prin live streaming pe pagina de Facebook și va fi disponibil online pe canalul de YouTube. ”Joi.megaJoy” va fi online timp de șase ore, până la ora 00:00, pe ambele canale.

”Vă rugăm să fiți îngăduitori vizavi de calitatea filmării, pentru că înregistrarea este de la premieră, din 2006”, menționează cei de la Odeon.

Sursă informații și foto: Teatrul Odeon

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.