Fresh Air

Trei spectacole sunt pe agenda de azi a Festivalului Internațional de Artele Spectacolului ”Atelier”. ”Ore închise” în sala studio, ”Fresh Air” la Colonia Pictorilor și ”Pomona” în sala mare a Teatrului Municipal Baia Mare.

Cu ”Ore închise”, coordonator Dragoș Călin, debutează a șaptea zi a Festivalului Internațional de Artele Spectacolului ”Atelier”. O coproducție Teatrul Municipal Baia Mare și Asociația Culturală Artspot. Spectacolul este programat la ora 12.00, în sala studio.

De la ora 18.00, Compania ”Anna Confetti” din Spania prezintă, la Colonia Pictorilor, ”Fresh Air”, regia Pep Vila. ”Spectacol inspirat de bunicile care, în nopțile de vară, ieșeau (și încă o mai fac în unele orașe) să respire aer curat și să comenteze anecdotele zilei, unde orice eveniment cotidian ar putea deveni o poveste grozavă”, menționează organizatorii.

Teatrul de Nord Satu Mare încheie ziua de festival în sala mare a Municipalului băimărean. Acolo unde, de la ora 20.30, va prezenta ”Pomona”, în regia lui Andrei Dinu. ”Un thriller cu accente SF și horror care urmărește viețile unor personaje ale căror prezent și trecut devin un coșmar ce învăluie și distorsionează realitatea”, menționează sursa citată.

Biletele se pot achiziționa online aici sau de la casieria Teatrului Municipal, între orele 16.00 și 22.00.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
10-17 iunie, Festivalul Internațional de Artele Spectacolului ”Atelier”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.