Nunta

Cea de a șasea zi a Festivalului Internațional de Artele Spectacolului ”Atelier” propune patru spectacole. Două dintre ele înscrise în secțiunea concurs, iar două fiind producțiile Asociației Artspot Baia Mare.

Prima invitație este pentru ”Viața lui Omm”, spectacol coordonat de actorul Eduard Bîndiu. Este programat în sala studio, de la ora 11.00. ”Ne oferă ocazia, nouă – oameni sau animale, să privim din exterior anatomia unei vieți, ca pe un show de televiziune și să ne inspire să ne bucurăm de efemeritatea condiției noastre și asumarea responsabilității asupra ei”, scrie în prezentarea spectacolului.

De la ora 13.00, în aceeași sală, se joacă ”Apocaliptic improbabil”, coordonator Andrei Han. Potrivit organizatorilor, spectacolul a fost creat ținând cont de structurile și regulile unor exerciții de improvizație de tip ”short form improv” și ”long form improv”.

De la ora 17.00, în Piața Cetății, Teatrul de Nord Satu Mare vă invită la ”Nunta”, în regia lui Victor Olăhuț. Spectacol spune povestea unei nunți cu început și final neașteptat.

Ziua se încheie ”Fiul”, regizat de Bobi Pricop. O producție a Teatrului ”Regina Maria” Oradea. Spectacolul începe la ora 19.30, la sala mare, cu publicul pe gradene. O dramă de familie care tratează într-un mod realist un subiect sensibil: depresia la adolescenți și suferința prin care trec toți cei care se confruntă cu o astfel de problemă.

Fiul

Biletele se pot achiziționa online aici sau de la casieria Teatrului Municipal, între orele 16.00 și 22.00.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
10-17 iunie, Festivalul Internațional de Artele Spectacolului ”Atelier”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.