Jocuri în curtea din spate

Ziua de marți, 13 iunie, nu vine nicidecum cu doze de ghinion sau alai de superstiții la Festivalul Internațional de Artele Spectacolului ”Atelier”.

De la ora 10.00 are loc workshop-ul de coregrafie susținut de coregraful francez Nicanor de Elia. De la ora 17.00, în foaierul Teatrului Municipal Baia Mare, se derulează colocviul ”Noi tendințe în teatrul de azi”, având ca temă tehnicile actuale din artele circului, în conjuncție cu noile forme de expresie din teatrul și dansul contemporan.

Primul spectacol al serii, ”Patima”, aparține Teatrului Național ”Aureliu Manea” Turda. Se joacă în sala studio, de la ora 18.30. ”Patima” este o poveste atemporală despre îndrăgostire, despre iubire și viciu, adică este exact ca viața: surprinzătoare.

Patima

De la ora 20.50, în foaierul teatrului, iubitorii de cultură și frumos sunt invitați la vernisajul expoziției de pictură ”Cucerirea Paradisului”, a artistului Armand Richelet din Belgia. Vernisaj urmat de lansarea cărții ”Diversiune în eter”, în prezența autorului Radu Dinulescu.

Cucerirea Paradisului

Această a patra zi de festival se încheie cu spectacolul „Jocuri în curtea din spate”. Producție a Teatrului de Stat Constanța. Începe la ora 21.20, în sala mare, cu publicul pe gradene. ”Este un spectacol despre cruzime, o radiografie a psihicului adolescentin, o poveste despre patru băieți și o fată care trăiesc ultima lor zi de libertate, de copilărie, de nevinovăție. Ultima zi fără consecințe!”, menționează organizatorii.

Biletele se pot achiziționa online aici sau de la casieria Teatrului Municipal, între orele 16.00 și 22.00.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
10-17 iunie, Festivalul Internațional de Artele Spectacolului ”Atelier”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.