Delfini

Două spectacole în concurs și o lansare de revistă figurează azi pe agenda Festivalului Internațional de Artele Spectacolului ”Atelier”.

Azi, în a doua zi a Festivalului Internațional de Artele Spectacolului ”Atelier”, primii care vor urca pe scena Teatrului Municipal sunt actorii băimăreni, cu ”Delfini”, în regia Adinei Lazăr. Spectacol care prezintă ”drama unei familii cu un copil autist, situație care atrage după sine un întreg eșafodaj al luptei pentru a fi înțeles de către cei din jur”, conform site-ului Municipalului. Spectacolul este programat la sala mare, cu începere de la ora 18.00. În distribuție: Eduard Bîndiu, Alexandra Vanci, Sanda Savolszky, Inna Andriuca, Denisa Blag și Raul Hotcaș.

De la ora 21.00, la Teatrul de Păpuși, se joacă ”Amadeus”, în regia lui Tapasztó Ernő. O coproducție Pinceszinhaz Szeged (Ungaria) & Aradi Kamaraszinhaz. Spectacol supratitrat în limba română. ”În Viena anului 1781, compozitorul curții regale, Antonio Salieri, este orbit de invidie după ce descoperă harul muzical extraordinar al excentricului, împielițatului Mozart, pe care plănuiește să-l distrugă prin toate mijloacele posibile”, se arată în prezentarea spectacolului.

Amadeus

Ziua de azi începe la ”Atelier”, însă, la 17.30, cu lansarea numărului 60 din revista ”Scena”. În prezența Cristinei Modreanu (redactor-sef) și a Oanei Cristea Grigorescu (redactor-șef adjunct). Evenimentul are loc în foaier.

Biletele se pot achiziționa online aici sau de la casieria Teatrului Municipal, între orele 16.00 și 22.00.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
10-17 iunie, Festivalul Internațional de Artele Spectacolului ”Atelier”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.