Sâmbătă, 2 aprilie, Greenys organizează un atelier practic de rețete vegane. ”Dorim să îți arătăm și să experimentăm împreună că se poate trăi cu un stil de viață vegan, lipsit de suferință, și nu doar supraviețui cu o astfel de alimentație, ba chiar prospera”, spun organizatorii.

Evenimentul se adresează în special celor interesați să încerce anumite rețete pe bază de plante. Dar și celor care au o frică de a face tranziția vegetarian / vegan pentru că se gândesc că nu ar avea destulă diversitate în farfurie. Și mai ales celor care vor să economisească din timpul acordat gătirii.

Așa că dacă te încadrezi într-una din categoriile de mai sus, sâmbătă, 2 aprilie, ești invitat. Între orele 12.00 și 15.00. ”Vom face împreună mai multe feluri de chifteluțe vegane la cuptor. Avem la dispoziție năut, orez, linte, quinoa, fasole, soia, ciuperci, morcovi, porumb, mazăre, ovăz, nuci, chia, mac, in, drojdie nutritivă, semințe de susan și uleiuri presate la rece”, menționează cei de la Greenys.

Ingredientele sunt puse la dispoziție de către organizatori. Tu trebuie să vii cu energie, curiozitate și deschidere. Pașii îți vor fi explicați și vei contribui direct la realizarea preparatelor. Atelierul este oferit gratuit și facilitat de către Alina Herțeg. Înscrierile se fac până în 1 aprilie inclusiv.

Pagina evenimentului, aici.

Sursă informații și foto: Greenys

CITEȘTE ȘI:
”Sănătatea nu înseamnă doar să te simți bine sau să arăți bine, ci chiar SĂ FII bine” (Ana – Viața Verde Viu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.